06febr.

Inscripcions curs 2020-2021

LA INSCRIPCIÓ AL CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL 2020/21 DE GROW UP MUSIC ENCARA ESTÀ OBERTA. PERÒ AFANYA’T, QUEDEN POQUES PLACES. SI VOLS QUE EL TEU FUTUR SIGUI LA MÚSICA ENCARA TENS L’OPORTUNITAT D’APUNTAR-TE AL CURS.

Matrícula gratis

T’atrau el món de la música i vols començar una carrera amb futur o poder ets un artista amb inquietuds? perquè estàs de sort, perquè aquest mes d’abril la matricula et surt gratis, així que ja no tens escusa, a més és la millor forma és aprendre i formar-se de manera sòlida.

El teu futur professional

Potser vas començar a barrejar influenciat pels teus DJs preferits mitjançant YouTube, o poder per algun familiar o millor encara, fes-te aquesta pregunta: Sents la necessitat de crear? Si la resposta és sí en algunes d’aquestes qüestions, potser hauries d’estudiar producció musical, la veritat és que hi ha una gran sortida professional com a tècnic de so, o com a compositor/a o cantant i entens que hi ha molt més allà de la part artística.

Aprèn tot el necessari

A Grow Up Music t’ensenyem tot el necessari perquè emprenguis la teva carrera professionalment.
Ara s’obre la segona convocatòria per al segon torn del curs de producció musical que comencen aquest pròxim mes d’abril. Encara tenim les inscripcions obertes. Però la veritat és que molts cursos ja han completat les seves places i en alguns només queden places en alguns torns i horaris. No et perdis aquesta oportunitat d’estudiar el que realment t’apassiona. T’ajudem en totes les àrees des de la composició, edició, mescla i masterización d’una obra musical.

També aprendràs com canalitzar les teves produccions i monetitzar la teva música, publicar les teves cançons i com exposar al món les teves obres perquè et coneguin com l’artista que ets. És un curs complet que et prepara com a productor musical.

Aprendràs a resoldre problemes en qualsevol àrea de la producció o enregistrament en l’estudi. Formaràs part del nostre grup d’estudiants productors per a la publicació d’obres musicals que et permeten publicar la teva música mentre estudies. Tindràs accés a l’aula de practiques amb tot el material necessari a la teva disposició i realitzar els exercicis si necessites ajuda o reforç a part de les classes presencials.

Un curs orientat al productor musical

Com veus és un curs molt complet i orientat específicament a la producció musical en totes les seves dimensions. Prepara’t i diverteix-te amb nosaltres. L’aula de producció musical preferit pels nostres alumnes.
Aquest curs està dirigit a tot aquell que senti la necessitat d’estudiar i aprendre de manera pràctica la disciplina del productor musical. El curs és presencial i està dissenyat apara tots els alumnes interessats, tant si tenen formació musical com si no. No et preocupis per si no vas prendre classes de música, perquè tot està pensat perquè puguis cursar-ho sense problemes.

Practiques presencials

La nostra plataforma és Mac però també pots utilitzar un pc amb Windows per als exercicis que realitzis fos de classe, perquè nostre DAW d’aprenentatge és compatible amb totes dues plataformes. Això no vol dir que vagis a estar sol, tot el contrari, som aquí per a ajudar-te sempre que ho necessitis. De fet, si no posseeixes de l’equip necessari, el nostre centre, compta amb tot el material necessari per a prestar-lo en les hores de pràctiques, sense cost algun afegit. Et vindrà molt bé quan el professor et mani deures durant la setmana, que hauràs d’anar completant per a continuar avançant.

Equipament per a l’alumnat

Les classes compten amb un ordinador Mac per a cada alumne, amb tot el necessari per a realitzar les classes. El nostre sistema d’ensenyament de vídeos i gràfics acompanyen les classes del professor per a un millor enteniment.
És un sistema únic que millora els resultats d’aprenentatge. Aquests mètodes juntament amb altres tradicionals donen com a conseqüència una millora en resultats de l’alumnat.

Teoria musical per a productors

És cert que qui posseeixi coneixements en llenguatge musical, harmonia, etc. Li serviran per a realitzar el curs. Però també és cert que molts productors coneguts amb milers de vendes i fent concerts per tot el món, no tenen coneixements de música. Bé, si tenen coneixements musicals, però ho han adquirit a base de molt d’esforç i dedicació, treballant durament cada dia i perdent el temps prenent decisions errònies en lloc de prendre classes de música que és molt més fàcil i ràpid.

Música assistida per ordinador

Assistida per ordinador no significa que sigui com demanar una hamburguesa amb el cotxe i en la següent finestreta rebis el teu producte. De moment la intel·ligència artificial no arriba tan lluny, encara sort. Vol dir que ens pot ajudar en qualsevol etapa de la producció si tenim un mínim de coneixements musicals. I és aquí on t’ajudarem amb els nostres mètodes d’aprenentatge ràpid en teoria musical per a productors novells. En poc temps, molt ràpid, assimilaràs els conceptes bàsics necessaris de música per a començar a compondre des del principi, sota la supervisió dels nostres professors. Una vegada comprès els conceptes mínims estaràs preparat per a avançar i millorar la teva tècnica. L’important és començar amb bon peu, anar avançat a mesura que practiques amb l’ordinador. Vores que amb poc que aprenguis, estàs component abans que t’adonis.

L’edició, part indispensable

L’art de la composició no és l’única cosa que aprendrem, l’edició és part fonamental en el desenvolupament d’una cançó. Tant si fem instrumentals com si ens dediquem a la cançó, hem de posseir uns coneixements d’edició amb un editor potent, que ens brindi les eines necessàries per a poder solucionar problemes d’edició i per a utilitzar-les de manera artística. Nosaltres et facilitarem aquestes eines.

Ableton Live

És el DAW més complet fins avui. Es tracta d’una aplicació musical molt potent que té totes les eines per al descrit. L’edició amb Ableton Live és una delícia, ens fa la vida mes fàcil. Té eines d’edició per a qualsevol necessitat. Per exemple, suposem que tenim una veu que necessita ser editada per a reparar el tempo, perquè la nostra interpretació vocal no a estat correcta per culpa d’un enregistrament mal executat en el temps. Resulta que s’avança o s’endarrereix en el temps i volem alinear-la amb la resta d’instruments. Utilitzem l’algorisme “complex pro” especial per a manipular veus, i corregim el temps de la interpretació mitjançant els manejadores de temps. L’àudio es torna elàstic sense pèrdua de qualitat percebuda per l’oïda. Aquesta és una de les moltes eines que trobem en aquest programa d’edició. Una altra de les qualitats d’aquesta app, és que no hem de preocupar-nos pel temps de la cançó, Ableton Live s’encarrega d’automatitzar el temps de les nostres parts musicals, les adapta per nosaltres. Com comentava, ens facilita molt la tasca de produir. Tots els nostres alumnes que van canviar a ableton live des d’uns altres DAWs, ens comenten que ha estat el millor que han fet. Es troben que el programa és molt mes àgil que uns altres. Em compten “ara puc fer una cançó en un sol dia, abans trigava una setmana.” O “aquest programa és molt més intuïtiu que qualsevol dels quals he provat, em sento còmode component i arreglant”. La veritat és que en tots aquests anys hem vist que als nostres alumnes els encanta aquest DAW.

Producció musical contemporània

La producció moderna necessita la resposta dels programadors. És com si els dissenyadors de Ableton sabessin abans que nosaltres les necessitats del productor. En cada nova versió milloren i molt, mentre uns altres es limiten a afegir plugins que són mes del mateix. Perquè necessitem dos sintetitzadors analògics i altres tants equalitzadors paramètrics, si amb un és suficient, és fins i tot contraproduent, el nostre espai de treball ha de ser el mes net possible. Ableton ha sabut escoltar-nos i ha desenvolupat una aplicació que realment funciona en gairebé qualsevol circumstància. Es pot compondre, arreglar, barrejar, remesclar, actuar en directe i masteritzar. No es pot demanar més.