fondomasterclass2
07ag.

Escola de producció musical

Us donem la benvinguda a l’escola de producció musical Grow Up Music!

És un plaer comunicar-vos a tots que en breu inaugurarem la nostra escola de producció musical a Granollers. Així que estigueu ben atents! Falta molt poquet perquè pugueu gaudir d’un espai envoltat de bona música i sobretot, bon rotllo.

En aquesta web trobareu tota la informació necessària tant del nostre Màster en Producció Musical, Emprenedoria i Innovació, com de tots els nostres cursos complets de DJ, Producció Musical, Piano Modern i harmonia. Si necessiteu encara més informació, no us preocupeu. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. Us assessorarem fins a trobar el que realment us interessa.

 

escola de producció musical
Escola de producció musical

Què és el que demanem?

Molta energia, ganes d’aprendre i positivisme. Per a la resta, no us preocupeu. Us assegurem que sortireu molt ben preparats. Aprendreu a produir les vostres pròpies cançons sense necessitat de dependre de tercers, a més de desenvolupar una campanya de marketing real que us permetrà llançar i promocionar les vostres creacions a les principals xarxes socials del moment. Farem soroll, us ho assegurem.

Ah! I que no se m’oblidi! També podreu masteritzar una de les vostres cançons en els Sterling Sound Studios de Nova York, que com ja sabeu, són brutals!

D’altra banda, al llarg del curs comptarem amb l’assistència de diferents professionals del món de la composició i producció musical, que ens visitaran per compartir amb nosaltres tots els seus coneixements, experiències, consells i noves tècniques de creació.

Tots els alumnes que estiguin inscrits al Màster o bé en algun dels nostres cursos, podran assistir de forma gratuïta i aprofitar-se de l’experiència d’aquests professionals consagrats del món de la producció musical. Així que aprofiteu aquesta oportunitat que de vegades ens brinda la vida, i absorbiu al màxim els coneixements que aquests experts us transmetin.

Si voleu estar al dia de totes les Masterclass, en aquest apartat us anirem informant de tot. No us ho perdeu! Les places són limitades, així que intenteu no deixar-ho per últim moment.

En aquest blog anirem compartint totes les novetats del món de la producció musical i els DJs, a més de mantenir-vos informats de les activitats que organitza l’escola de producció musical Grow Up Music. Per no perdre-us ni una, us animem a subscriure-us a la nostra newsletter i a deixar els vostres comentaris al blog.

 

Ens veiem molt aviat!

Deixa els teus comentaris