Inici Cursos Curs – Producció musical

El nostre curs de Producció musical es basa en els mateixos plantejaments que impartim en el Màster en Producció musical, Emprenedoria i Innovació, però de manera més accessible, dirigit tant a professionals com a totes aquelles persones que vulguin desenvolupar les seves inquietuds musicals pel simple fet de gaudir de realitzar les seves pròpies creacions. Explora el desenvolupament musical tecnològic amb les tècniques més innovadores i pràctiques que el mercat ens ofereix.

 

La creativitat és l’instrument més poderós que un músic pot desenvolupar. Avui dia existeixen centenars d’eines, que ben utilitzades, ofereixen al creador recursos il·limitats per al desenvolupament de la mateixa. Àudio digital, MIDI, disseny de so, vídeo, imatge, xarxes socials, internet, etc.

 

La finalitat del curs és que l’alumne sigui capaç d’aprofitar les possibilitats de la tecnologia musical i audiovisual per dur a terme el seu desenvolupament com a creador i productor musical, al mateix temps que adquireix tots els coneixements necessaris per a realitzar la promoció i el llançament de totes les seves creacions, sense necessitat de dependre de tercers.