Inici Cursos Curs – DJ

CURS DE DJ – INTRODUCCIÓ

El curs de DJ ofereix les eines i coneixements necessaris per poder dur a terme sessions de mescles ben executades tant a nivell professional, o simplement, pel plaer de punxar. La diferència entre ser DJ i aparentar ser DJ rau en la formació. És per això que aquest curs està enfocat no només al desenvolupament de la tècnica, sinó també a establir una base de coneixement entorn al món del DJ (producció musical, psicologia de Dj, marketing, etc.).

La finalitat d’aquest curs és que l’alumne sigui capaç d’aprofitar les possibilitats de la tecnologia actual de DJ per dur a terme el seu desenvolupament com a tal, al mateix temps que adquireix els coneixements necessaris per a mostrar el seu treball a tot el món.

PROGRAMACIÓ

TEÒRIC

La part teòrica del curs abastarà des de les funcions de cada un dels elements del material que utilitzem, passant per la comprensió de la mètrica, factors intrínsecs del so, teoria musical bàsica… fins a l’estudi dels diferents estils i els seus orígens.

PRÀCTIC

La pràctica és la part fonamental del curs i serà on l’alumne adquireixi els fonaments per poder realitzar una execució correcta i segura a cabina. Totes les pràctiques estaran guiades i supervisades en tot moment. A més es realitzaran sessions de pràctica individuals que hauran d’allotjar-se a les principals plataformes de difusió de música online per a la seva respectiva promoció.

MASTERCLASS

Al llarg del curs comptarem amb l’assistència de diferents professionals del sector que, a manera de Masterclass, ens donaran a conèixer les seves experiències i consells, i ens parlaran sobre els equips amb els quals treballen i el seu funcionament.

 

Tots els alumnes que realitzin aquest curs o altres dins de l’aula, podran assistir a aquestes sessions de manera gratuïta. També podran venir totes aquelles persones externes a l’escola que estiguin interessades en la matèria. Per a això hauran d’omplir el formulari que trobaran a l’apartat Masterclass, a través del qual podran reservar la seva plaça i fer el pagament corresponent.

 

En aquest apartat es donaran a conèixer totes les Masterclasses que es realitzaran al llarg del curs.