30maig

CUBASE 9.5 Qué ha de nou en aquesta actualització?

Cubase és sens dubte el seqüenciador estavella de la factoria Steinberg, que novament ens ha volgut sorprendre amb una actualització, però què anem a trobar realment nou en aquesta versió del programari?

La primera novetat que ens crida l’atenció i que sens dubte és el canvi més destacable és el seu nou motor de mescla, per a més detall i transparència d’àudio, treballant tots els processos a una resolució de 64 bit –encara que aquest no és l’únic canvi destacat que ens anem a trobar, cal reconèixer que és un gran avanç que afecta directament al cor del DAW.

Una altra de les novetats que es poden destacar són les noves pestanyes a la zona dreta de l’entorn, que inclouen un explorador d’arxius integrat que ens permet accedir als diversos arxius multimèdia i realitzar pre-escoltes i incorporar-les directament als nostres projectes. A més els usuaris de Cubase Pro 9.5 van a tenir una nova secció de mesurament per loudness i nivells de senyal màster, a més de la ‘Control Room’ en la part dreta abans esmentada. Es converteix així en una opció directa per accedir, a tota velocitat, a les teves mescles de cue i monitor.

Finalment també podem destacar les noves actualitzacions en les corbes d’automatització , es tracta de corbes molt exactes per a transició suau i els carrils detallats d’automatització. Al mateix temps, les eines de rang marquen seccions en els carrils d’automatització per realitzar ajustos senzills i ràpids. Un gran avantatge sens dubte que li donarà molt més dinamisme a la nostra mescla final.

Aquestes són solament algunes de les novetats que ens presenten i que en Grow Up Music els nostres alumnes ja estan començant a practicar i gaudir de totes elles. Sens dubte ara tenen més i millors eines per al desenvolupament de les seves pròpies creacions musicals.

 

TAGS:

Deixa els teus comentaris